26 мар. 2011 г., 21:27

* * * 

  Поэзия
451 0 0

Влязох в оръжейната, всички оръжия бяха нови.

Току-що ги бях купила, а той ми се нахвърли,

биейки ме. Прибрах се, измих се от кръвта,

която бе по ръцете ми.

 

Всеки, който ме срещнеше по по пътя, ми викаше

убийца, кучка, странна, задръстена (казвали

са ми го). Единственото, което искам, е да ги

убия, всички наведнъж.

© Надя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??