9 окт. 2008 г., 09:23

* * * 

  Поэзия
430 0 2

                 Ах, ето ме под синьото небе.

                 На самолета дните излетели!

                 Ах, ето ме унесен в красиви мечти по тебе.

                 Стрелките на часовника сякаш са спрели.

    

                 И виждам аз в небето твоето лице.

                 В топлината на слънцето твоята любов.

                 Пред теб аз коленича и докосвам те с ръце.

                 .....................................................................

                 Не бях готов, преди не бях готов!

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??