Ах, ето ме под синьото небе.
На самолета дните излетели!
Ах, ето ме унесен в красиви мечти по тебе.
Стрелките на часовника сякаш са спрели.
И виждам аз в небето твоето лице.
В топлината на слънцето твоята любов.
Пред теб аз коленича и докосвам те с ръце.
.....................................................................
Не бях готов, преди не бях готов!
© Петко Петков Всички права запазени