9 oct 2008, 9:23

* * * 

  Poesía
431 0 2

                 Ах, ето ме под синьото небе.

                 На самолета дните излетели!

                 Ах, ето ме унесен в красиви мечти по тебе.

                 Стрелките на часовника сякаш са спрели.

    

                 И виждам аз в небето твоето лице.

                 В топлината на слънцето твоята любов.

                 Пред теб аз коленича и докосвам те с ръце.

                 .....................................................................

                 Не бях готов, преди не бях готов!

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??