17 июл. 2019 г., 18:20

*** 

  Поэзия » Любовная
541 1 0

Да те обсипя с целувки,
както онази нощ,
която в мен пробуди,
една различна любов.

Красиво е да те гледам,
когато нощта заспи.
И под звездите,
женствеността плени.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??