3 нояб. 2012 г., 11:07

abstract 

  Поэзия » Другая
391 0 0

всеки ден - изпълнен с отрова,
всяка нощ - пълна със смъртта на звезди,
реката дава сила на джунглата,
радостта е вътре, любовта отвън,
винаги е отзад билото,
в храстите няма змии,
бодростта заличава спомените,
оставя само екстаза за след края,
обрулени купища по пътя,
с мъка изкачвайки се в пот,
когато не знаеш и вече няма значение,
когато спреш в безсмислието на светлината...
Мрак, много мрак, сълзи...

 

© Владимир Стоичков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??