21 июн. 2013 г., 20:58

* * * 

  Поэзия
482 0 0

Потърсих те, но пречеха ми да те видя.
Издирвах те като затворник млад.
Поисках те. Да те целувам и помилвам,
а няма смисъл. Не ще те съглася.

Потърсих те, да си наоколо е трудно.
Почерпих с бира всички врагове
и чакам, чакам да те видя,
да те усетя отдалеч поне.

Потърсих те, но пречеха ми да те видя.
останах в мислите си тъмни пак...
И странно е, че знам - за мен си мислиш.
Но ще почакам да те видя пак. 

© Николинка Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??