30. 10. 2006 г.
Събуждане! Енергия! Агресия! Начало!
Желание за власт. Предчувствие за мощ!
Жажда за победа.
Непоносимост към търпимост!
Непримирение към подчинение.
Тътен! Възбуда! Непреднамереност.
Сила! Опасност! Страст! Увереност!
Желание за обладаване
(подсъзнтелно...)
Далновидно приземяване!
(съзидателно...)
Стабилност - реализъм!
Откровение - цинизъм!
Пресметливост - учтивост!
Недопустимости:
Разточителства!
Излишества!
Колебания!
Оправдания!
Предписания:
Диалози
без пози и монолози!
Комуникация
без абстракция!
Ориентация
в градация!
Коректив
от пасив в актив!
Баланс
в допустим толеранс!
Избор
правилен, методичен,
не винаги типичен,
възможен, но различен,
критично граничен!
...............
/...резултатът се обработва ... /
...............
Нива - допустими!
Цели - осъществими!
Пътища - проходими!
Препятствия- преодолими!
ACTION!!!
Старт - обещаващо плавен!
Мощност - още от ниските обороти!
Бързане - умерено бавно!
Резултат: Системата работи!!!
© Цвети Пеева Все права защищены