14 февр. 2010 г., 15:21

* * * 

  Поэзия » Любовная
738 0 1

Изпий ме... Да не мога да дишам.
От дъха ти ще си открадна.
От час омайния ти глас слушам.
Не съм го чувала толкова отдавна.

Изпий ме... На глътки или пък цяла!
Бях ти любимата някога...
От очакване нервно съм прималяла!
Отпивай от мен! Сега или никога!

Изпий ме... Да нямам сили
от тебе да си тръгна...
Обичай ме... Обичам те, мили!
Ти към живота ме върна.

© Борислава Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??