25 мая 2018 г., 19:17

Аэрофлот 

  Поэзия
269 0 1

Детето ми пристига от Москва!
Такава радост бе дорде замине!
Червен площад, матрьошки, белота...
Подтготвихме багаж за люта зима.

Конфеты да ни купи пожелах.
Да има време руски да научи.
Да се поскита със метрото в град,
световните промени който случва.

И странно, не на руски, в миг запя
душата ми след дългата раздяла!
Онази песен на Жилбер Беко
за Натали душата ми подкара.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??