30 сент. 2021 г., 17:41  

Часовникът спря на дванайсет 

  Поэзия
476 5 10

Тук мирише на страст.

На коняк.

И на теб.

А часовникът спря на

“дванайсет”

Нямам никакво време,

ни чай,

нито лед

затова те съветвам, предай се.

 

Падам в твойте ръце

и не искам покой

и опазил ме Бог... да заспивам.

Искам в този момент 

да си толкова мой

че сърцето ти в длан да побирам.

 

Имаш вкус на любов

и на дрога,

и страст.

Моят разум на чувства се пръсна.

Ти  дали си готов

за това между нас?

Аз не съм. Но да мисля е късно.

 

 

 

© Деница Гарелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??