9 мар. 2008 г., 09:53

Ах... мечти 

  Поэзия » Другая
695 0 1
Имах си една мечта,
тя доведе ме на света,
тя е моята магъосница.
Сбъдна ли се тя сега?
Дори и аз не зная.
Моята мечта е да съм фея със крила,
да разгледам света
и да видя чудеса.
И вие споделете вашата мечта,
да разбере света,
дори и да е като моята.
Обичате ли чудеса?
Приключения или вълшебства?
Ами тогава да отлетим
с вълшебния килим!
Втора мечта си имам аз,
да съм принцеса завчас.
Дали се сбъдват мечтите?
Не зная,
но ето стигнах до края!

 

© Ивон Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??