26 янв. 2022 г., 16:12

Ах, този дъжд 

  Поэзия » Философская
318 1 5

Този дъжд как така заваля?

На небето отприщи сълзите,

облак тъмен във мен се ската,

а дъждът ми преля от очите.

 

И е мокро и мрачно, гърми

в мойта бяла душа, тъй ранима,

а дъждът непрестанно вали

и удави сърцето ми рима.

 

Този дъжд как така заваля?

На порой ми отнесе мечтите.

След тъгата дъгата изгря

и отново усмихна очите ми!

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??