Говори ми, на испански, моля!
Само ако знаеш как ме възбужда.
Вместо здрасти, кажи ми "hola"
и ще бъда в леглото твоя,
но завинаги чужда.
Говори ми, продължавай, недей да спираш,
прокарай пръсти по мен.
Знаеш как да ме провокираш...
да си легна с теб в чаршафи от сатен.
`Евелина_
© Евита Все права защищены