25 мая 2022 г., 21:13  

Айде нема нужда 

  Поэзия » Другая
207 0 1

 

Нема да се сърдиш, бейби,
ама малко ми се струваш мухльо...
Искаш да се видим? Мейби
малко вятърът те е надухал.

 

Верно че изглеждам тъпа,
леко проста и наивна,
'ма не ти е срязан пъпа,
бегай, майка ти те вика...

 

После тичай при жената, 
всичко стриктно изпълнявай, 
здраво дръж я за полата.
Не бе,

нема к'во да ми се извиняваш.

 

'ма ти държиш да се оплачеш?
Чакай, ще ти дам насока.
Я да видя колко бързо крачиш,
но в обратната посока.

 

Нема да се сърдиш, бейби,
сладък си, не го отричам. 
'ма ме подценяваш мейби,
не, не ща да ме обичаш...
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??