Ако бързам да живея -
без почивка...
Ако в преспа сняг -
очаквам лятна жега...
Ако във любим човек -
откривам враг...
Ако в непознати -
търся си приятел...
Ако отричам себе си -
и търся друго Аз...
Ако вместо вяра -
в мен натрупва се отрова...
Ако искам нещо -
а от исканото ме е страх...
Какъв е смисълът за Бога?!
Живот ли е това -
или е ад?!
© Мартина Кирилова Все права защищены