6 мая 2008 г., 12:53

Ако... 

  Поэзия » Любовная
874 0 3
Ако беше звук, щях да те прочета.
Ако беше мълчание, щях да те разбера.
Ако беше вятър, щях да те прегърна.
Ако беше време, щях да те върна...

Ако ти си картина, аз ще те чувам.
Ако ти си песен, аз ще те рисувам.
Ако ти си огън, аз ще съм лед.
Ако ти си мираж, аз ще съм с теб...

Ако бъдеш Любов - ще те мразя.
Ако бъдеш Страх - ще те пазя.
Ако бъдеш отрова - ще те изпия.
Ако бъдеш видение - ще те открия....

© Дес Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??