11 нояб. 2010 г., 11:37

Ако... 

  Поэзия » Любовная
577 0 2

                                      А К О...

 

 

Ако някога те срещна пак в съня си

и те отмина, заключил като в крепост своите сълзи,

не се сърди – не времето е за това причина,

а болката, която ще открия в твоите очи!

 

Но после пак назад ще се обърна,

ще спра, ще те погледам тъжно отдалеч...

Знам – времето обратно няма никога да върна

и спомени ще ме пронизват вечно като огнен меч.

 

Ще чакам дълго, взиращ се в безкрая,

и ще се моля този нощен блян да продължи.

Дали ще минеш пак по пътя, аз не зная,

но мислено ще търся с жаден поглед само твоите очи...

 

 

 

 

февруари 2009 - 2 май 2010

© Даниел Цокев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??