27 февр. 2011 г., 13:06

Ако... 

  Поэзия » Любовная
871 0 7

Ако целта ти е била да падна във капана,
поздравления - аз съм шаранът.
Така ми завъртя главата,
че все още не си усещам краката...
Как да обясня какво се случи?
Сърцето ти заяде, не пожела да ми отключи.
Но, повярвай ми, не съм приключила,
всичко съм проучила...
Не ще ти позволя
да се подиграваш с мен така.
Ще ти влезна под кожата,
ще ти поддаде бронята.
И когато най-упорито отричаш,
ще разбереш, че ме обичаш...
И дори да не желаеш
пред себе си да го признаеш,
повярвай ми - ще осъзнаеш,
че, за да дишаш, от мене се нуждаеш...
И когато това се случи,
и Купидон те улучи,
аз ще те гледам с онези безизразни очи...
Твоите очи.
Ще върнеш лентата назад
и ще прозреш, че си глупак !

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??