25 янв. 2014 г., 19:22  

Ако бях... 

  Поэзия » Любовная
709 0 3

Ако бях ангел,
крилете си аз бих ти подарила.
Ако бях слънце,
аз топлината си на тебе щях да дам.
Ако небето бях,
в безкрая си аз бих те приютила.
Звезда да бях,   
аз блясъка си щях да ти отдам.
Ако земята бях,
простора си аз щях да ти предложа.
Ако богиня бях,
аз силата си щях да ти даря.
Ако всесилна бях,
света в нозете ти щях да положа.
Да бях орисница,
за теб живота щях да претворя...
   
Но аз не съм и имам само себе си –
душа, сърце и името Жена.
Това съм аз. Предлагам ти сърцето си.
Вземи ме! Аз съм любовта.

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??