22 сент. 2006 г., 10:55

Ако бъдеш... 

  Поэзия
677 0 2

Ако бъдеш влюбен в мен...
Колко различни ще са нещата тогаз.
Ако бъдеш влюбен в мен...
При мен ще е винаги радост и никога тъга.
Ако бъдеш влюбен в мен...
Тогава усмивката ще се се появява на лицето ми завчас.
Ако бъдеш влюбен в мен...
Няма никога да бъда сама.
Ако бъдеш влюбен в мен...
Ще знам че съществуват и невъзможни неща.
Ако бъдеш влюбен в мен...
Ех,тогава бих повярвала и в чудеса!!!

                                                            04.08.2005г.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • благодаря!
  • Знаеш какво е да обичаш! Хората, който обичат истински искат да бъдат обичани!!! Браво!Красиво е
Предложения
: ??:??