Ако го имах
не бих го показала
на никого.
Щеше да ми е
най-скъпоценен.
Бих го пазила
в стиснат юмрук
и само нощем,
в най-тъмното
през глава свита
под тази самотна
завивка,
щях да го гледам
как свети.
Ако имах
един спомен
с теб...
© Миглена Цветкова Все права защищены