21 мая 2022 г., 18:17

Ако искаш 

  Поэзия » Любовная
323 0 3

Ако искаш, бъди ми любов,

ако искаш, недей и избягай.

Няма сила в този живот,

да ме спре да обичам, не давам.

Ако искаш, обичай ме ти,

ако искаш, света подари ми,

аз потъвам в твоите очи

и спасяват ме моите рими.

Ако искаш бъди моят принц,

ако не, остани си момчето,

но запази само този миг,

в който взе ми с тебе сърцето.

Ако някога пак искаш ти

да си моят принц, просто върни се.

Скрий в очите ми тези следи

дето стичат се и усмихни се.

Аз не искам насила любов

да ми бъдеш, да страдаш до мене,

искам с теб да съм, но в кой живот

ще покаже неспирното време.

 

© Теодора Цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??