Ако искаш, бъди ми любов,
ако искаш, недей и избягай.
Няма сила в този живот,
да ме спре да обичам, не давам.
Ако искаш, обичай ме ти,
ако искаш, света подари ми,
аз потъвам в твоите очи
и спасяват ме моите рими.
Ако искаш бъди моят принц,
ако не, остани си момчето,
но запази само този миг,
в който взе ми с тебе сърцето.
Ако някога пак искаш ти
да си моят принц, просто върни се.
Скрий в очите ми тези следи
дето стичат се и усмихни се.
Аз не искам насила любов
да ми бъдеш, да страдаш до мене,
искам с теб да съм, но в кой живот
ще покаже неспирното време.
© Теодора Цонева Todos los derechos reservados