14 дек. 2008 г., 22:49

Ако можех 

  Поэзия » Любовная
467 0 1

Ако можех да срещна жена

Да не вижда лицето ми

Да няма помежду ни стена

А да гледа в сърцето ми

 

Бих бил готов да умра

За да чуя „аз те обичам”

Без да мога да спра

Любима да я наричам

 

 

© Орлин Бъкличаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??