Ако можех с вас да бъда в този час,
на звездите бих разказал аз
как в момента мисля пак за вас,
за вашата усмивка и прекрасен глас.
В тази нощ елате, моля ви, до мен,
за да останем двамата за час поне,
стрелките тихо времето ще отмерват,
само тишина около нас ще има.
© Никола Диманов Все права защищены