Честити Избори Събратя
Ако можех да избирам - бих избрал,
да ме изхвърли тате на боклука,
или пък /ако знаех/ бих поспрял,
друг да бе родил се тука.
Ако можех да избирам, бих избрал
да се родя в една държава
в която никой не краде,
в която с чест се управлява.
А в края си, да можех бих избрал,
за да приключа със сценария,
прахта ми да качат на някой връх
и вятърът да ме издуха от България.
Авт. Весо : 28.10.2019г.
© Веселин Христов Все права защищены