Перце по перце -
бих раздала крилата си
на всяко дете,
за да стигне мечтаното!
Сълза след сълза -
бих събирала мъката...
Остана една -
майчината и най-скъпата!
Земя и небе -
в сърцето й се побират.
Летенето е...
Любов - най-висшата сила!
Крила за Живот!
Двигателят на Доброто!
Свят - щедър и нов!
Полет към него подготвям.
02.11.2019г.
© Маргарита Петрова Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Ако имах перка на гърба, като Карлсон, накъде бих отлетял? »