2.11.2019 г., 23:53 ч.

Ако можех да летя... 

  Поезия » Философска
646 0 2

        Перце по перце -

        бих раздала крилата си

        на всяко дете,

        за да стигне мечтаното!

 

        Сълза след сълза -

        бих събирала мъката...

        Остана една -

        майчината и най-скъпата!

 

        Земя и небе -

        в сърцето й се побират.

        Летенето е...

        Любов - най-висшата сила!

 

        Крила за Живот!

        Двигателят на Доброто!

        Свят - щедър и нов!

        Полет към него подготвям.

 

        02.11.2019г.

© Маргарита Петрова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ако имах перка на гърба, като Карлсон, накъде бих отлетял? »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??