31 мар. 2008 г., 10:01

Ако не умеем... 

  Поэзия » Философская
502 0 5
 

Животът е светлина -

идва от безкрая на тъмното,

отразява се в нас

и част от нея се връща в отвъдното.

 

Животът е тъмнина,

ако не хванем края на знанието,

ако не се осъзнаем.

Ако не се докоснем до познанието,

 

ако не умеем

да се раздаваме,

на земята в тъмнина

за цял живот оставаме.

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??