13 сент. 2007 г., 13:20

Ако някога... 

  Поэзия
938 0 16
Ако някога ми кажеш: "Не плачи за мене -
ще си по-щастлива там със друг",
ще черпя топлина от спомените,
за да не се скова от леден студ.

Ще помня вечно, как до мене беше,
и слушах те притихнала, в захлас,
как света спираше да се въртеше,
щом само чуех нежния ти глас.

Ще те обичам не безкрайно, ами вечно!
Не вярваш? И аз не вярвах, ала вече знам -
едно сърце веднъж обича безметежно
и аз на тебе само ще го дам!

© Пламена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??