19 авг. 2021 г., 14:03

Ако някога гледаш на кафе 

  Поэзия
267 0 1

Нарисувай ми очи
в порцелановата чаша
със утайката. Кажи,
че ме виждаш как от сдрача

 

на изпитото кафе
пак при тебе се завръщам.
Ясновидствай ми успех.
Две пропуснати, а всъщност

 

неизречени лъжи

премълчи и после с палец
запетайка, вместо мен,
през сърцето ми прокарай.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??