19 янв. 2016 г., 21:55  

Ако някога се преродя 

  Поэзия » Философская
434 0 0

 

Безсилно е изкуството

пред стихията на живота.

Безсилна е магията бяла

да укроти звяра в човека.

 

Щом приземен в тяло

крачи духът по земята,

ще пътува векове още

към Бога и Светлината.

 

Ако някога се преродя

пак - нека да е в епоха,

когато без думи - с душа

човек ще разбира човека.

 

Дали  и тогава Homosharing                                               

ще има пак зъби и нокти?

Днес - тук и сега - те

са му толкова нужни. 

 

*Homosharing -  споделящ човек     

 

19.01.2016 г.

Гюлсер Мазлум 

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??