Безсилно е изкуството
пред стихията на живота.
Безсилна е магията бяла
да укроти звяра в човека.
Щом приземен в тяло
крачи духът по земята,
ще пътува векове още
към Бога и Светлината.
Ако някога се преродя
пак - нека да е в епоха,
когато без думи - с душа
човек ще разбира човека.
Дали и тогава Homosharing
ще има пак зъби и нокти?
Днес - тук и сега - те
са му толкова нужни.
*Homosharing - споделящ човек
19.01.2016 г.
Гюлсер Мазлум
© Гюлсер Мазлум All rights reserved.