11 авг. 2012 г., 17:03

Ако някой път 

  Поэзия » Любовная
494 0 1

Ако някой път помислиш за мен,

но болката спомена пропъди,

забрави ме пак както онзи ден –

на самота без вина ти ме осъди.

 

Ако ли поискаш да ми пишеш,

без много да мислиш, ми пиши,

да знам, че още за мен дишаш

и не си забравила онези дни...

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??