24 февр. 2015 г., 22:20

Ако пак някога... 

  Поэзия
340 0 0

Ако пак някога плачеш за нещо

и вътре във теб тъга те гори.

Ако сълзи напират и болка се тежка

слонила в гърдите и бди.

И сякаш цял свят на раменете стоварил се -

нагърбил си облачни дни.

Аз знам, че като листо във водата

ще отплават жалби и тегоби.

Ще намериш това, което си търсел

из всичките свои беди.

Зная! Там някъде има надежда.

Човек я намира когато тъжи.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??