18 сент. 2007 г., 16:36

АКО СИ ... 

  Поэзия
473 0 3

Ако си морски пейзаж,

аз ще бъда вълната в него.

Ако си горски сюжет,

аз ще съм зелен бор.

Ако си небесен копнеж,

аз ще бъда луната над теб.

Ако си жадна за обич,

аз ще съм любовен нектар.

Ако си райска градина,

аз ще съм дървото на живота.

Но ти освен, че си всичко това,

си и лъч в мрака, надежда добра.

Затова и аз мога да бъда

само едно -  ЛЮБОВТА !

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??