16 дек. 2019 г., 08:06

Ако си жадна 

  Поэзия
796 5 6

Когато вятър разро́ши косите ти

или сълза се стече по лицето ти.

Ако в съня греят лунни мечтите ти

или снежинка докосне ръцете ти.

Ти ме повикай, дори и с душата си –

твоята аура оставя следи.

Знай, с всяка фибра усещам, че жадна си,

при теб ще дойда, врата открехни́!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??