21 апр. 2020 г., 11:10

Ако си почувствал 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих, Другая
421 1 3

Ако си почувствал,
заедно с мен,
най-много теб - самият,
насред всичко останало,
значи съм била правилният човек -
на точното място и време.

 

Грешните хора -
те карат да забравиш себе си.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??