Apr 21, 2020, 11:10 AM

Ако си почувствал 

  Poetry » Love, Free verse, Other
425 1 3

Ако си почувствал,
заедно с мен,
най-много теб - самият,
насред всичко останало,
значи съм била правилният човек -
на точното място и време.

 

Грешните хора -
те карат да забравиш себе си.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??