20 авг. 2008 г., 14:21

Ако съм силна 

  Поэзия
553 0 5
Ако съм силна



Ако съм силна, пак ще обичам,
ще чакам и ще се заричам.
Ще събирам смелост и кураж
и щастието не ще бъде мираж.


Ако съм силна, ще продължа,
всяка болка и обида ще изтърпя.
Всяко унижение ще преглътна,
ще сведа глава и пак ще млъкна.


Ако съм силна, пак ще живея,
ще мечтая... за утре ще копнея.
Няма да се предам и ще се боря,
каквото сметна за добре ще сторя.


Защото съм силна, ще се изправя,
всичко лошо в мислите ще забравя.
Ще успея, защото МОГА и СЪМ
и в реалност ще превърна своя сън.


© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??