27 апр. 2011 г., 23:13

Ако теб те няма... ако си отидеш 

  Поэзия » Любовная
690 0 0

‎... вятърът ще се изгуби, ако теб те няма...

Слънце вече няма да изгрее...

Птичката в гората няма да запее,

Усмивката, горката, на кого да се насмее?...

 

Не си отивай, щастие едничко...

Ако си отидеш, с тебе си отива всичко!!!!

 

© Катерина Котева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??