Apr 27, 2011, 11:13 PM

Ако теб те няма... ако си отидеш 

  Poetry » Love
714 0 0

‎... вятърът ще се изгуби, ако теб те няма...

Слънце вече няма да изгрее...

Птичката в гората няма да запее,

Усмивката, горката, на кого да се насмее?...

 

Не си отивай, щастие едничко...

Ако си отидеш, с тебе си отива всичко!!!!

 

© Катерина Котева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??