18 янв. 2008 г., 11:02

Ако утре ме няма... бъди щастлив! 

  Поэзия
1225 1 33
Представи се, че утре ме няма,
ще обичаш ли друга жена?
Ще ме носиш ли в теб като рана
или ще искаш от нея деца?
Сърцето ти бързо ще бие ли,
когато я гледаш в нощта?
Като мен гнездото ще свие ли,
съхранявайки там любовта?
По-добра ли ще бъде от мен
и с по-чисти, невинни очи?
Ще превръща нощта ти в ден,
както аз не го правих преди.
Представи се, че утре ме няма,
ще ти е нужна друга жена.
Не искам, не спирай, не трябва,
ако си щастлив - приюти обичта.



                                                             Благодаря много за помощта на Елишка!!!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??