17 июн. 2007 г., 11:08

Ако утре След лека редакция от Петинкаш 

  Поэзия
470 0 9
След лека редакция от Петинкаш-Петинка!
Благодаря ти от сърце,мила!!!!

Незабелязано ако ме среже утре
болката от ляво - там, в сърцето,
то аз и в оня свят ще търся себе си,
дори и мировите светлини да угаснат безвъзвратно.

Ако утре внезапно се затръшнат
вратите хиляди, отворени пред мен
на новите бленувани копнежи,
на Бог ще се помоля да не се предам,
а да продължавам вечно:

Да търся смисъл в живота,
да не посягам към смъртта с треперещи ръце,
да не се моля за глътката отрова
от моите, дори познати, врагове...

Те ще ми отслужат с радост (враговете),
на приятели ще се направят, я ги виж...
Интересите си знаят, и блазе им!
Как да не им завиди на това човек???


© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??