Ако в живота ни всичко е песен...
без музика пееш я ти! То знаеш
че щастие има...и в него участваш и ти.
Но мъка спре ли сърцето... и ритъм
загуби ли то, тогава безмълвно умираш,
умира със тебе и то.
Ръката която дарява... не винаги го
прави с добро, протяга и трябва да
целунеш... нежеланото зло.
Всеки докоснал властта, опиянен
превръща се в злоба, и вместо
да прави добро, руши човешка природа.
Светът стана, болка, реклама, рушвет...
Светът се превъна във мъка и гнет.
А искаш сърцето да пее... тогава
подари му любов.
© Ангел Все права защищены