26 дек. 2005 г., 23:06

Албума стар 

  Поэзия
685 0 0

Албума стар разгръщам днес,

на този празник светъл,

като уличен пес

овехтяла изтривалка донесъл

да се стопли в студения ден.

 

Снимките разпилени на пода лежат,

малки частици от житейския пъзел,

а чувствата в мен напират и крещят,

да ги подредя дори не умея.

© Ливия Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??