26.12.2005 г., 23:06 ч.

Албума стар 

  Поезия
663 0 0

Албума стар разгръщам днес,

на този празник светъл,

като уличен пес

овехтяла изтривалка донесъл

да се стопли в студения ден.

 

Снимките разпилени на пода лежат,

малки частици от житейския пъзел,

а чувствата в мен напират и крещят,

да ги подредя дори не умея.

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??