6 июн. 2008 г., 17:15

алкохол и парчета лед 

  Поэзия » Любовная
667 0 2

Лятно слънце и тераса с цветя.

Нещо във въздуха се носи.

Полуголи истини по плажа се разхождат

и за малко прохлада на опашка се редят.

С тялото си ми сервирай

алкохол и парчета лед,

с очи кажи "наздраве"

и на бележката отзад номера си напиши.

В брой ще ти платя с 1001 целувки,

а на следващия ден главата ще боли

и телфонът ще крещи "обади ми се за още"...

Но тогава вече ще отпътувам...

 

© Софийската Софиянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??