6.06.2008 г., 17:15 ч.

алкохол и парчета лед 

  Поезия » Любовна
666 0 2

Лятно слънце и тераса с цветя.

Нещо във въздуха се носи.

Полуголи истини по плажа се разхождат

и за малко прохлада на опашка се редят.

С тялото си ми сервирай

алкохол и парчета лед,

с очи кажи "наздраве"

и на бележката отзад номера си напиши.

В брой ще ти платя с 1001 целувки,

а на следващия ден главата ще боли

и телфонът ще крещи "обади ми се за още"...

Но тогава вече ще отпътувам...

 

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??